Private gym

Personal training op een unieke plek in Rijswijk

Onze trainingen vinden sinds begin 2020 plaats in onze exclusieve private gym op een unieke locatie aan de Verrijn Stuartlaan 17 in Rijswijk. Onze private gym is 410 m2 en beschikt over 4 trainingszones:
Boks floor – Crossfit floor – Cardio floor – Krachtraining floor

De gym is uitgerust met professionele cardio- en krachttoestellen en diverse personal training tools. Dat maakt jouw workout uitdagend en gevarieerd.

Hier werken we in een multidisciplinair team samen met gecertificeerde personal trainers, een diëtist en (sport)fysiotherapeut. De voordelen hiervan zijn dat we samen het beste uit je training en voeding kunnen halen.

Extra faciliteiten

Je wordt verwelkomt met verse koffie. Onze gym beschikt over een aparte koffiecorner met een kinderhoek waar de kinderen rustig kunnen spelen terwijl je aan het trainen bent.

In de kleedkamer kun je jouw spullen kwijt in de lockers. Daarnaast is er een ruime toiletruimte met douche. Elke training wordt afgesloten met een voedingsrijke eiwitshake.

365 dagen per jaar open!

Bereikbaarheid

Parkeren is ook geen probleem bij ons. Voor de gym is voldoende gratis parkeerruimte. Tevens zijn wij goed bereikbaar met het OV.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur
Zaterdag en zondag van 07:00 tot 17:00 uur