Personal Trainingen

Waarom personal training?

Je wilt afvallen, jouw gezondheid en conditie verbeteren, sterker worden, een strakker lichaam, spiermassa opbouwen etc. maar het lukt niet!

Maar waarom eigenlijk niet?

Om te trainen heeft jouw lichaam een prikkel nodig die het niet gewend is. De meeste mensen bewegen echter alleen maar in de sportschool. Na enkele maanden geef je teleurgesteld op omdat je met een standaard trainingsschema niet ver gekomen bent.

Resultaat motiveert en inspireert

Als je na slechts enkele trainingen van een personal trainer al voelt wat er in je lichaam gebeurt en complimenten krijgt uit de omgeving dat je er beter uitziet, geeft dat een behoorlijke boost aan je motivatie en zelfvertrouwen. Resultaat behalen motiveert enorm om door te zetten. Samen met een personal trainer krijgt jouw lichaam die prikkels die het nodig heeft om jouw doelstelling te bereiken. Eventueel aangevuld met een persoonlijk voedingsadvies. Je leert met een personal trainer de mogelijkheden van jouw lichaam kennen, wat het nodig heeft en hoe het in balans te houden. Mentaal ga je ook sterker in het leven staan wat ook weer voordelen biedt in het omgaan met je werk en privéleven.

Onze trainingen

Vrijblijvend intakegesprek en gratis proefles

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met ons team en de private gym. Met een gezondheidscheck brengen we je huidige gezondheid in kaart. Aansluitend bespreken we je persoonlijke doelen.

Op basis van al jouw gegevens en input ontwikkelt ons team een op maat gemaakt trainingsprogramma op weg naar de realisatie van jouw doelen.

Na elke training staat er een voedingsrijke eiwitshake voor je klaar! Onze begeleiding stopt niet na de training: we staan 24/7 voor je klaar.

Twijfel je nog?

Ga de uitdaging aan, boek en ervaar de eerste gratis kennismakingsles en beoordeel wat het voor jouw lichaam doet.