Ons team

Wij zijn een multidisciplinair team

Wij werken in een multidisciplinair team samen met gecertificeerde personal trainers, een diëtist en (sport)fysiotherapeut. De voordelen hiervan zijn dat we samen het beste uit je training en voeding kunnen halen.

Wij helpen jou graag jouw doelstellingen te behalen!

Wij staan voor:

✔ Kwaliteit
✔ Motiveren en inspireren
✔ Resultaatgericht
✔ 100% individuele aandacht
✔ Deskundigheid
✔ Het maximale uit jou halen!

Onze coaches

Ab Ziani
personal trainer

Van jongs af aan was ik altijd al een sportfanaat. In het verleden was teamsport mijn passie maar de laatste jaren heb ik me toegelegd op krachttraining en boxen/kickboksen. Daar ligt mijn hart nu.

Gezien mijn sportpassie kwam mijn diploma als gecertificeerd personal trainer bij de AALO Fitness Academie dan ook niet als een verrassing voor mijn omgeving. Lesgeven is op mijn lijf geschreven. Sinds 2014 ben ik werkzaam als personal trainer. In 2020 ben ik samen met Fyasal deze private gym gestart.

Faysal
personal trainer

Op mijn 18e ben ik gestart met trainen omdat ik veel te licht was voor mijn lengte. Onder begeleiding van diverse personal trainers (m.n. Willem Jonkman) heb ik toen enorm veel vooruitgang geboekt. Bij AALO Fitness Academie heb ik mijn diploma als gecertificeerd personal trainer behaald.

Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring met sport en lesgeven opgebouwd. Nu help ik graag anderen met gewichtsproblemen en in balans blijven. Mijn passie voor sport en gezondheid heeft mij doen besluiten om samen met mijn collega Ab Ziani deze gym begin 2020 te starten.

Jazz
voedingscoach

Als gediplomeerd Menthal Health Coach vind ik het belangrijk dat hoofd en lichaam in balans zijn. Naar mijn mening  ben je een sporter als je genoeg beweegt, gezond eet en van je leven geniet. Acceptatie van je lichaam en het beste uit jezelf halen, is waar ik voor sta.

Jarenlang ben ik met veel plezier een actieve sporter geweest. In 2017 heb ik besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Bij de AALO Fitness Academie heb ik diverse diploma’s behaald zoals spinning instructeur, bootcamp trainer, kettlebel trainer, voedingsdeskundige en mijn specialisatie sportvoeding.  Van 2018 tot 2020 heb ik gewerkt als head trainer bij Basic Fit in Rijswijk.